Patru copii au murit într-un incendiu, într-o casă de la periferia de sud a Londrei, la Sutton, au anunţat pompierii şi poliţia capitalei britanice, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauza sinistrului era necunoscută mediat, iar o anchetă a fost deschisă, a anunţat un reprezentant al Scotland Yard, Rob Sheperd.

Potrivit pompierilor, primele echipe care au intervenit au constatat un ”foc intens” la întregul parter al clădirii.

Pompieri echipaţi cu echipament pentru respirat în condiţii extreme au intrat în casă, din care au scos cei patru copii, toţi băieţi.

Îngrijiţi iniţial la faţa locului şi transportaţi apoi la două spitale din sudul Londrei, copiii au fost declaraţi morţi, a anunţat poliţia.

Poliţiştii cred că victimele fac parte din aceeaşi familie.

O femeie în vârstă de 27 de ani a fost arestată cu privire la neglijenţă, potrivit BBC News.

Aproxomativ 80 de pompieri şi opt vehcule au intervenit joi seara împotriva incendiului, cu privire la care au fost aleraţi la ora locală 19.00 (21.00, ora României).

Un reprezentant al pompierilor, Andy Roe, şi-a exprimat ”tristeţea profundă” şi a transmis condoleanţe rudelor copiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.