Patru cetăţeni americani au fost vizaţi de tiruri şi au fost răpiţi de către bărbaţi înarmaţi în nord-estul Mexicului, după ce au trecut frontiera dinspre Statele Unite la bordul unei maşini, anunţă poliţia federală americană, (FBI), relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru americani - a căror identitate rămâne necunoscută - au traversat vineri oraşul Matamoros în statutul Tamaulipas, la bordul unei dubiţe albe înmatriculate în statul american North Carolina, precizează FBI într-o declaraţie făcută publică de către Ambasada Statelor Unite la Ciudad de Mexico.

”La puţin timp după trecerea frontierei, bărbaţi înarmaţi neidentificaţi au deschis focul asupra pasagerilor din vehicul. Cei patru americani au fost urcaţi apoi în alt vehicul şi răpiţi de către bărbaţi înarmaţi”, anunţă FBI.

FBI oferă o recompensă în valoare de 50.000 de dolari în schimbul oricărui ajutor va contribui la salvarea victimelor şi la arestarea suspecţilor.

Oraşul Matomoros, care se află de cealaltă parte a frontierei faţă de oraşul american Bronswille, în Texas, este devastat de violenţe legate de traficul de droguri şi crima organizată.

Rutele din regiunea Tamaulipas sunt considerate cele mai perciculoase din Mexic, din cauza riscului răirii şi extorcării unor grupări criminale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.