Parlamentul britanic va vota acordul privind Brexitul pe 11 decembrie, conform unei copii a programului postată pe Twitter de un reporter Business Insider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În programul trimis către parlamentari de Julian Smith, un membru al Partidului Conservator responsabil cu prezenţa membrilor partidului la voturile importante, este precizat că Parlamentul va dezbate acordul timp de cinci zile, începând cu 4 decembrie.

Premierul britanic Theresa May a declarat, duminică, după ce liderii UE au aprobat acordul cu privire la Brexit, că acordul negociat este cel mai bun posibil şi va fi supus votului parlamentului luna viitoare Acordul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost aprobat, duminică, de liderii UE. Cei 27 de lideri ai UE au aprobat acordul după mai puţin de o oră de discuţii. Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană pe 29 martie 2019.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.