Şapte persoane au murit iar alte 30 sunt rănite în urma unui incendiu produs la un imobil din arondismentul XVI din Paris în noaptea de luni spre marţi. Incendiul a fost stins marţi dimineaţă, în jurul orei 07.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lefigaro.fr, pompierii au declanşat planul de roşu de acţiuni, iar între persoanele rănite se află trei pompieri.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 01.00, iar deocamdată nu se cunoaşte din ce motiv.

Imobilul construit în anii '70 are opt etaje, iar unii locuitori au fugit pe acoperiş, în timp ce alţii au i-au aşteptat pe pompieri la geamuri. "Am fost nevoiţi să salvăm multe persoane de pe acoperiş. Aproape 30 de oameni au fost evacuaţi pe scări", a declarat un pompier.

Alte două imobile din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauţie, iar responsabili locali din arondismentul XVI au căutat soluţii de relocare.

200 de pompieri au participat la acţiunea de stingere a incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.