Autorităţile pakistaneze anunţă că cel puţin un avocat şi-a pierdut viaţa, în vreme ce alte câteva persoane au fost rănite într-un atentat sinucigaş care a zguduit marţi dimineaţă un tribunal din regiunea Tangi. Acest atentat are loc după o săptămână în care militarii pakistanezi au ucis sute de presupuşi jihadişti, într-o campanie de represalii după sângerosul atentat terorist de la sanctuarul sin Sehwan, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei atacatori sinucigaşi au fost ucişi atunci când încercau să intre în tribunalul din regiunea Tangi, situată în Charsadda.

Martorii susţin că au auzit mai multe explozii şi focuri de armă, iar cel puţin un avocat şi-a pierdut viaţa în atentat.

Pakistan a fost lovit în ultima săptămână de un val de atentate sinucigaşe, care au lăsat în urmă peste 100 de morţi şi sute de răniţi.

În răspuns, militarii pakistanezi au ucis până la 100 de militanţi jihadişti într-o serie de operaţiuni de securitate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.