Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW) a efectuat o inspecţie într-o locaţie necunoscută din Rusia săptămâna trecută, conform informaţiilor ziarului oficial al Ministerului Apărării din Rusia, Steaua Roşie, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu se ştie dacă inspecţia este în legătură cu otrăvirea fostului spion rus Sergei Skripal şi a fiicei sale Yulia sau a fost una de rutină.

O sursă diplomatică a declarat pentru Reuters că este puţin probabil ca vizita să aibă legătură cu atacul din Salisbury.

Fostul spion rus care a lucrat pentru britanici Sergei Skripal şi fiica sa Yulia au fost otrăviţi pe 4 martie în oraşul englez Salisbury. Marea Britanie a acuzat Rusia că s-ar afla în spatele atacului susţinând că neurotoxina folosită în atac ar fi fost, cel mai probabil, dezvoltată în Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.