Opt tone de haşiş au fost confiscate de o navă australiană de război în Marea Arabiei, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Australian al Apărării, care a estimat valoarea capturii la 270 de milioane de euro, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul patrulelor din ultimele trei zile, nava HMAS Warramunga a confiscat şi 69 de kilograme de heroină, a anunţat comandantul Dugald Clelland, care a precizat că trei nave au fost percheziţionate de echipajul australian.

Drogurile vor fi aruncate şi dispersate în mare, a anunţat ministerul australian, fără a preciza origina acestora, nici în ce parte a coastelor au fost confiscate.

HMAS Warramunga face parte din Forţa maritimă combinată, la care participă 30 de ţări şi care se ocupă de supravegherea Oceanului Indian, în cadrul lupptei împotriva terorismului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.