Opt persoane au fost înjunghiate în Vetlanda, Suedia, Poliţia considerând că este vorba de un posibil atac terorist, potrivit euronews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, autorităţile au primit informaţii miercuri după-amiază că mai multe persoane au fost atacate cu un "topor" în apropiere de  Bangårdsgatan. Primele echipaje au ajuns acolo în zece minute.

Acestea au constatat că opt persoane au fost rănite. Suspectul, care avea în jur de 20 de ani, a fost împuşcat de Poliţie şi în prezent este arestat. 

"Tânărul este rănit, dar starea lui nu este clară", a afirmat Poliţia, menţionând că acesta a fost dus cu ambulanţa la spital. 

La început, poliţiştii au suspectat că este vorba de o tentativă de crimă, dar au confirmat că acum cazul este clasificat ca fiind "posibil atac terorist". 

"Poliţia are situaţia sub control în Vetlanda, cea a fost urgent a trecut şi ne concentrăm pe investigaţie", au transmis autorităţile. 

"Nu există indicii că ar mai exista un alt atacator în acest incident". 

Poliţia a adăugat că a ţinut legătura cu cele opt perosane rănite şi că până acum nimeni nu a murit. 

O anchetă a fost deschisă cu privire la felul în care poliţiştii au intervenit. "Fiind o investigaţie în curs, nu vom da detalii despre arestare şi despre faptul că agenţii au deschis focul", se arată într-un comunicat al Poliţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.