Oprah Winfrey declară pentru revista americană InStyle că nu are ”ADN”-ul să fie preşedinta Statelor Unite, scrie BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost prezentată drept viitoarea candidată democrată în alegerile din 2020, după ce a susţinut, luna aceasta, un discurs incendiar la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

”Am fost întotdeauna sigură pe mine şi am avut încredere în mine ştiind ceea ce pot să fac şi ceea ce nu pot”, a declarat ea pentru InStyle.

”Iar asta nu mă interesează”, a adăugat imediat.

Întrebat, la vremea respectivă, ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Winfrey în 2020, Donald Trump a răspuns că ar fi ”amuzant”. ”Mda, o voi bate pe Oprah”, aprecia locatarul Casei Albe.

Oprah Winfrey este un nume familiar în Statele Unite. Ea abordează, în show-ul ei, probleme în care se pot regăsi numeroase persoane. Ea a produs şi a jucat în filme, iar în prezent deţine un post de televiziune prin cablu.

Ea a primit prestigiosul premiu Cecil B deMille, pentru contribuţia sa remarcabilă în industria divertismentului, la ceremonia Golden Globes, în ianuarie, atunci când a susţinut celebrul discurs.

Ea a vorbit cu forţă despre subiecte precum rasa, genul, puterea şi campania ”Me Too” împotrova hărţuirii sexuale.

Atunci când le-a spus ”tuturor feteleor care ne privesc... să ştie că o nouă zii este la orizont”, mulţi au interpretat această declaraţie ca însemnând că ar putea candida la preşedinţia Statelor Unite.

”Iar atunci când va răsări în sfârşit această zi, o va face mulţumită numeroaselor femei magnifice... şi unor bărbaţi destul de fenomenali care luptă din greu pentru a se asigura că ei vor deveni liderii care ne vor conduce într-o vreme în care să nu mai spună nimeni niciodată «şi eu»”, a declarat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.