Procurorul general al Belgiei a confirmat, miercuri, că al treilea suspect căutat după atentatele de marţi de la Bruxelles nu este Najim Laachroui, aşa cum a speculat presa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorul general al Belgiei a confirmat, miercuri, că al treilea suspect căutat după atentatele de marţi de la Bruxelles nu a fost identificat şi capturat. Oficialul a infirmat astfel informaţia lansată de presa belgiană că suspectul ar fi Najim Laachroui, căutat şi pentru implicarea în atentatele de la aeroportul din Bruxelles. 

Singurul terorist identificat dintre cei trei care apar în fotografia difuzată marţi de către poliţia belgiana este cel din mijloc, cel care de  altfel s-a şi detonat, a mai afirmat oficialul belgian. Numele său este Khalid El Bakraoui, iar fratele său s-a aruncat şi el in aer, în atacul de la staţia de metrou din Bruxelles.

Presa belgiană a lansat informaţia că un suspect ar fi fost capturat miercuri dimineaţă de către forţele de intervenţie din Bruxelles şi că ar fi vorba de teroristul Najim Laachroui. Acesta a fost identificat, în urmă cu câteva zile,  de către autorităţile franceze şi dat în urmărire pentru implicarea sa în atentatele din noiembrie 2015, de la Paris, în care au murit 130 de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.