O americancă, Kouri Richins, care a scris o carte despre doliu pentru copii - ”Are You With Me?” -, după moartea soţului său, Eric Richins, pe care l-a găsit mort în dormitorul lor, în Utah (vest), în martie 2022, a fost inculpată de uciderea acestuia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kouri Richins, în vârstă de 33 de ani, a început să scrie ”Are You With Me?” în lunile de după moartea lui Eric Richins.

Ea a declarat poliţiei că i-a pregătit şi adus un cocteil soţului său, care se afla în pat.

Mai tâtziu, când s-a întors şi l-a atins, el era ”rece”, declara ea, potrivit postului Fox 13.

O autopsie a arătat că el a murit din cauza unei supradoze de fentanil - un opiaceu de sinteză extrem de puternic şi că ingerat echivalentul a cinci doze mortale.

Anchetatorii au descoperit că ea i-a cerut unei cunoştinţe să-i procure analgezice puternice, ”chestii ca Michael Jackson”, care a murit din cauza unei overdoze de propofol, un anesteziant.

Kouri Richins a primit până la 30 de pilule de fentanil.

Câteva zile mai târziu, Eric Richins ”i-a spus unui prieten că credea că soţia sa încerca să-l otrăvească”, potrivit unor documente ale poliţiei consultate de Fox 13.

Kouri Richins a fost inculpată luni de crimă în circumstanţe agravante.

Cartea sa este prezentată, în descrierea sa publicitară, ca ”mângâietoare şi liniştitoare”, ”scrisă de către o mamă iubitoare care a trecut ea însăşi prin această probă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.