O piatră funerară cu numele candidatului republican Donald Trump a apărut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în celebrul Central Park din New York, a anunţat luni postul de televiziune NBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe monumentul funerar făcut în glumă, pe lângă numele de familie şi prenumele Donald J., apare şi anul naşterii, 1946, iar data morţii este lăsată necompletată.

Pe piatra funerară este scris şi un epitaf: "A făcut America să urască din nou", un joc de cuvinte pornind de la sloganul de campanie al lui Trump, "Să facem America măreaţă din nou".

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Monumentul funerar a fost îndepărtat de administratorii Central Park dumincă seară şi deocamdată nimeni nu ştie cine a făcut gluma.

Fotografiile surprinse de trecători au făcut deja înconjurul lumii după ce au fost postate pe reţele de socializare.

Donald Trump se bucură în prezent de susţinerea a 738 de delegaţi, din totalul de 1.237 necesari pentru a obţine învestitura republican pentru alegerile prezidenţiale, în timp ce principalul său rival, Ted Cruz, are 463 de delegaţi.

Declaraţiile antiimigranţi ale omului de afaceri controversat au îngrozit, însă, elitele republicane. El a cerut interzicerea temporară a accesului musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite, precum şi expulzarea celor 12 milioane de imigranţi ilegali din SUA. De asemenea, Trump a pledat pentru reducerea contribuţiei Washingtonului la NATO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.