O persoană a fost ucisă în urma atacului asupra centralei Starobesheve din Novîi Svit, a anunţat duminică agenţia de ştiri rusă TASS, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrala termică a fost una dintre cele două din regiunea Doneţk a Ucrainei, controlată de forţele ruse, care au fost avariate într-un atac cu rachete al armatei ucrainene, au declarat oficialii instalaţi de Moscova.

Informaţiile iniţiale au sugerat că centralele din Zuhres şi Novîi Svit au fost lovite şi că unele persoane care lucrau acolo au suferit răni, au declarat oficialii pe canalele lor Telegram, relatează Reuters.

Un raport al agenţiei de presă TASS indica: "Cadavrul unei femei a fost extras de sub dărâmăturile centralei".

TASS a declarat anterior în atac s-a folosit un sistem rachete multiple.

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei, care nu îşi revendică niciodată în mod public responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei sau pe teritoriul controlat de ruşi din Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.