O maşină a intrat, miercuri dimineaţă, în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse de la Chişinău, după care şoferul a părăsit locul accidentului. Ulterior, maşina bărbatului a fost reperată, iar când poliţiştii au vrut să-l oprească, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând încă două autovehicule, relatează presa din Republica Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un final, şoferul a fost oprit forţat, scrie NewsMaker. 

Incidentul de la Ambasada Rusiei s-a produs în jurul orei 06:00 dimineaţa. Când poliţia a ajuns la faţa locului, a constatat că bărbatul de la volanul unui Mercedes şi-a tamponat maşina în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului.

„Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini (fără victime). Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate la moment toate acţiunile procesuale ce se impun”, au transmis poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.