O maşină a intrat luni pe poarta pentru angajaţii FBI din Atlanta, încercând să intre neautorizat în sediu, potrivit purtătorului de cuvânt al FBI Atlanta, Tony Thomas, relatează CNN şi ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ABC News, se pare că şoferul a încercat să urmărească un alt vehicul în timp ce acesta intra pe poartă. Imediat, bariera de tip pop-up a fost desfăşurată pentru a opri maşina neautorizată, au declarat oficialii.

Incidentul a avut loc puţin după prânz (ora locală), a precizat purtătorul de cuvânt al FBI Atlanta, Jenna Sellitto.

Suspectul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a ieşit din vehicul pe jos şi a fost arestat, apoi a fost dus la un spital pentru evaluare şi se află acum în custodia poliţiei din comitatul DeKalb, potrivit unui oficial federal de aplicare a legii citat de CNN.

Geniştii au inspectat vehiculul, a precizat oficialul.

Când suspectul a fost luat în custodie, acesta nu a spus nimic, nu a proferat ameninţări şi nici nu a făcut declaraţii, a declarat pentru CNN un oficial al forţelor de ordine.

Niciun membru al personalului FBI nu a fost rănit în acest incident, a precizat Thomas.

FBI a deschis o anchetă în legătură cu incidentul şi a declarat pentru CNN că în prezent nu există un motiv clar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.