O martoră afirmă că a văzut o persoană prinzând un bebeluş aruncat din blocul turn, în vestul Londrei, în care a izbucnit un incendiu, soldat cu un număr necunoscut de morţi şi cel puţin 50 de răniţi, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Samira Lamrani a declarat pentru agenţia britanică de ştiri Press Association (PA) că a văzut o femeie care a încercat să-şi salveze bebeluşul aruncându-l de la o fereastră ”de la etajul al nouălea sau al zecelea”.

”Oameni au început să apară la ferestre, bătând şi strigând cu disperare. Ferestrele erau întredeschise, iar o femeie făcea semene că urma să-şi arunce bebeluşul, pentru ca să-l prindă cineva”, a spus ea.

”Cineva l-a prins. Un domn a fugit şi a reuşit să prindă bebeluşul”.

Un incendiu a izbucnit miercuri în Grenfell Tower.

Cel puţin 50 de persoane au fost rănite, iar autorităţile au anunţat că un număr necunoscut de oameni au murit, însă este neclar câţi anume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.