Internauţi, o deputată şi chiar premierul Suediei Magdalena Andersson i-au trimis pe Twitter mesaje unei omonime a lui Liz Truss - aleasă luni şefă a Partidului Conservator şi astfel şefă a Guvernului britanic -, care le răspunde cu umor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări @Liztruss, care va prelua funcţia de premier al Regatului Unit”, i-a scris luni pe Twitter premierul suedez Magdalena Andersson, după anunţul victoriei lui LizTruss.

Numai că acest cont nu îi aparţine viitoarei şefe a Guvernului britanic - a cărei adresă oficială este @trussliz -, ci lui Liz Trussel, care are abia 100 de abonaţi şi nu a publicat aproape nimic, din 2018, pe reţeaua de socializare.

În urma unei avalanşe de mesaje primite din greşeală, ea a decis să răspundă cu umor.

”Abia aştept să vă vizitez! Pregătiţi chifteluţele din carne”, i-a răspuns ea Magdalenei Andersson, care a şters mesajul şi a publicat o versiune adresată noii conducătoare a conservatorilor britanici.

Caroline Lucas, o deputată britanică ecologistă, a făcut aceeaşi greşeală.

Ea o critică pe viitoarea şefă de Guvern şi cataloghează instalarea lui Truss la numărul 10 pe Downing Street drept un ”dezastru”.

După ce şi-a dat seama de confuzie, deputata a postat alt tweet în care îşi cere scuze, ”deşi, sincer, ea (Liz Trussell) ar fi cu siguranţă un ocupant mai bun al acestui post”.

”Sunt plecată! Las Vegas, pentru toată lumea”, i-a răspuns ea.

Liz Truss urma să fie primită, în Scoţia, marţi, de regina Elizabeth a II-a şi să devină în mod oficial noua şefă a Guvernului britanic.

Liz Trussel a anunţat pe Twitter că ”este pe drum” la o întâlnire cu suverana şi că ”abia aşteaptă să vadă corgi”, câinii preferaţi ai reginei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.