O americancă, Kristen Candelerio, în vârstă de 32 de ani a fost condamnată la închisoare pe viaţă, pentru că a plecat în vacanţă la Détroit şi la Porto Rico şi-a lăsat fiica, în vârstă de 16 luni, singură timp de zece zile, în iunie 2023, şi nu va putea fi eliberată condiţionat pentru că fiica sa a murit de foame şi deshidratare, relatează ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întoarcerea din vacanţă, femeia, care locuieşte în Ohio, a sunat la salvare, după ce a constatat că fiica sa nu mai respira.

Copilul a fost declarat mort.

O autopsie a arătat că fata a murit de foame şi de o deshidratare gravă.

Mama copilului a pledat luna trecută vinovată de crimă în circumstanţe agaravante şi de punerea în pericol a vieţii fiicei sale, o ”trădare ultimă”, potrivit judecătorului Brendan Sheehan.

Acuzata a fost condamnată la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate.

”Aşa cum nu aţi lăsat-o pe Jailyn să iasă din detenţia sa, aveţi să vă petrecţi restul vieţii într-o celulă, fără libertate”, i-a spus judecătorul.

Diferenţa este că ”închisoarea vă va hrăni”, a adăugat el.

Femeia a spus că suferă de depresie şi tulburări mentale şi că se roagă în fiecare zi să fie iertată.

”Simt atât de multă durere în urma pierderii bebeluşului mreu, Jailyn. Sunt extrem de rănită de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu încerc să-mi justificat faptele, dar nimeni nu ştie cât de mult sufăr şi prin ce trec. Dumnezeu şi fiica mea m-au iertat”, a declarat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.