Noua Zeelandă a înregistrat cel mai mic număr de cazuri zilnice de Covid-19 de până acum, după ce au fost efectuate 4.241 de teste în ultimele 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile sanitare au raportat 8 cazuri depistate în ultimele 24 de ore, potrivit health.govt.nz. 

Au fost făcute testări şi aleatoriu în Queenstown.

Noua Zeelandă se găseşte acum la nivelul patru al stării de izolare, cu 4 zile rămase. Prim-ministrul Jacinda Arder nurmează să anunţe luni următorul pas - menţinerea nivelului sau coborârea lui la 3.

Ministrul neozeelandez de Finanţe, Grant Robertson, a spus că multe ţări au decis să extindă măsurile de distanţare socială, dar că acest lucru nu trebuie luat ca un indicator pentru următoarea decizie a Cabinetului.

„Este un joc de durată, un maraton, nu un sprint”, a subliniat el.

Noua Zeelandă a raportat 11 decese şi 1.409 cazuri de infectare, din care 816 oameni au fost vindecaţi.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului la finalul anului 2019, în Wuhan, au fost înregistrate peste 2,1 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 141.000 de decese. Din totalul celor infectaţi, peste 535.000 de oameni au fost vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.