Cel puţin 68 de persoane au murit după ce un avion cu 72 de oameni la bord s-a prăbuşit, duminică, lângă aeroportul Pokhara din centrul Nepalului. Era un zbor de doar 27 de minute, de la Kathmandu la Pokhara, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin un martor afirmă că a auzit oameni cerând ajutor de sub dărâmături.

Salvatorii au întrerupt căutările celor patru persoane dispărute, după lăsarea întunericului. Căutările se vor relua luni.

Bishnu Tiwari, localnic care s-a grăbit să ajungă la locul prăbuşirii avionului după producerea tragediei, pentru a ajuta la căutări, a declarat că eforturile salvatorilor au fost îngreunate de fumul gros şi de flăcări.

“Flăcările erau atât de puternice încât nu ne puteam apropia de avion. Am auzit un bărbat ţipând să fie ajutat, dar din cauza flăcărilor şi fumului nu l-am putut ajuta”, a explicat Tiwari.

Cauza accidentului încă nu a fost stabilită. Un martor spune că a văzut avionul învârtindu-se rapid în aer după care s-a prăbuşit.

La bordul avionului se aflau 68 de pasageri, inclusiv 15 cetăţeni străini, şi patru membri ai echipajului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.