O dronă s-a prăbuşit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un imobil locuit, la Kursk, capitala regiunii ruse cu acelaşi nume, situată la frontiera cu Ucraina, fără să facă victime, anunţă autorităţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Potrivit primelor informaţii, una dintre drone s-a prăbuşit pe un omobil, la Kursk”, anunţă pe Telegram guvernatorul regional Roman Starovoit.

În urma prăbuşirii, ”geamurile de la mai multe etaje s-au spart”, anunţă el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sediul unei universităţi regionale, siutat în apropiere, a fost avariat.

”Nu a avut loc vreun incendiu, iar niciun locuitor nu a fost rănit”, precizează Starovoit.

DOUĂ DRONE DOBORÂTE

Ministerul rus al Apărării a anunţat într-un comunicat că a doborât, duminicăl, două drone ucrainene în regiunile ruse Kursk şi Briansk, care se află de asemenea la frontiera cu Ucraiina.

Atacuri cu drone ucrainene şi bombardamente ale unor regiuni ruseşti de la frontiera cu Ucraina s-au multiplicat în ultimele luni.

Sâmbătă, Rusia a anunţat că a doborât trei drone ucrainene în apropiere de Moscova şi în regiunea belgorod, la frontiera cu Ucraina, unde un civil a fost ucis, iar alţi şase au fost răniţi în atacuri ucrainene în aceeaşi zi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.