Nivelul de alertă meteorologică a fost scăzut uşor, sâmbătă, la Veneţia, oraş inundat şi plasat sub stare de urgenţă, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protecţia civilă italiană a retrogradat nivelul de alertă de la roşu la portocaliu. Vineri, "acqua alta", cu un nivel al apei de 1,54 metri, a condus la închiderea, pentru mai multe ore, a emblematicei Pieţe San Marco.

Veneţia a fost inundată marţi seară de cel mai ridicat flux din ultimii 50 de ani, turiştii înaintând cu greu pe străzile inundate pentru a se adăposti, în timp ce un vânt puternic a provocat valuri în Piaţa San Marco. Apa a atins un nivel maxim de 1,87 de metri, iar alarma pentru inundaţii a sunat de-a lungul canalelor oraşului italian, a anunţat centrul de monitorizare a fluxului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.