Cel puţin cinci persoane au murit şi 32 au fost rănite grav într-un dublu atac sinucigaş care a avut loc în oraşul nigerian Maiduguri, sâmbătă seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Iniţial, s-au confirmat trei decese şi s-a anunţat că 33 de persoane au fost rănite. Bilanţul morţilor a crescut la cinci”, a declarat un localnic, Musa Mohammed, pentru SaharaReporters.

Potrivit AFP, două femei kamikaze au declanşat exploziile în mijlocul mulţimii, în cartierul Muna Dalti, aflat la periferia oraşului.

“Ele au sosit în jurul orei 20.00 şi şi-au declanşat centurile explozive pe care le aveau sub haine”, a explicat un reprezentant al forţelor de ordine.

În ultimii ani, în cartierul Muna Dalti şi în apropierea acestuia au avut loc mai multe atacuri, comise deseori de femei kamikaze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.