O navă rusă de spionaj s-a scufundat joi, în largul Istanbulului, în urma unei coliziuni cu un cargobot, iar toţi membrii echipajului rus au fost salvaţi, au anunţat autorităţile turce în domeniul securităţii coastei, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi cei 78 de membri ai echipajului navei ruse Liman au răspuns la apel, în urma coliziunIi, la Marea Neagră, cu cargobotul Youzarsif H, sub pavilionul Togo.

Autorităţile turce au precizat că 15 marinari ruşi, care fuseseră daţi dispăruţi, au fost salvaţi.

Cargobotul transporta vite.

Echipajul cargobotului este teafăr.

Ministerul rus al Apărării a anunţat anterior că o navă de recunoaştere este în pericol de scufundare în Marea Neagră, în urma unei coliziuni cu altă navă.

Nava - Liman - are o gaură în cocă, în urma coliziunii care a avut loc joi, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Strâmtoarea Bosfor.

Ministerul anunţă în acest comunicat, citat de agenţiile ruse de presă, că niciunul dintre membrii echipajului nu a este rănit şi că încearcă să salveze nava.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.