Elon Musk, care vrea să facă din Twitter o aplicaţie ”care face totul”, a anunţat că în curând se vor putea efectua apeluri audio şi video pe platformă, la fel ca pe alte reţele de socializare - Instagram şi Facebook sau WhatsApp, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În curând se vor adăuga chat-uri audio şi video contului vostru către orice alt utilizator al acestei platforme, ceea ce vă va permite să vorbiţi cu oameni de oriunde în luem, fără să le daţi numărul de telefon”, a anunţat el marţi într-un tweet.

Twitter ar urma să ofere astfel un instrument asemănător celor disponibile deja pe reţelele Instagram şi Facebook.

Multimiliardarul, care a cumpărat platforma cu 44 de miliarde de dolari, la sfârşitul lui noiembrie, anunţa desfăşurarea începând miercuri a posibilităţii criptării mesajelor private.

”Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat”, scrie el.

Elon Musk multiplică, de când conduce Twitter, schimbări şi noi funcţii ale aplicaţiei - uneori în mod haotic.

El îşi anunţa în noiembrie intenţia de a construi ”o aplicaţie care să facă totul”, care să permită, între altele, criptarea mesajelor, lungirea tweeturilor şi mijloace de plată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.