Moscova impune vaccinarea anumitor angajaţi, carantine ţintite şi muncă de acasă, primele măsuri sanitare în lupta împotriva epidemiei covid-19 pe care le adoptă din această vară, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Capitala rusă ia aceste măsuri după ce a înregistrat un număr record de contaminări cu noul coronavirus şi de morţi din cauza covid-19 în ultimele 24 de ore, a cincea zi consecutiv.

Autorităţile din Moscova au anunţat că plasează în carantină toate persoanele în vârstă de peste 60 de ani nevaccinate - începând de la 25 octombrie şi până la 25 februarie.

Ele au anunţat totodată că vaccinarea devine obligatorie - până la 1 ianuarie 2022 - a 80% dintre angajaţii din servicii. În prezent, este obligatorie vaccinarea a 60% dintre angajaţii din sectorul serviciilor.

De asemenea, capitala rusă anunţă că ”cel puţin 30%” dn personalul întreprinderilor urmează să muncească de acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.