Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a ajuns în această dimineaţă la summitul G20, unde a fost întâmpinat de preşedintele indonezian Joko Widodo, transmite BBC. Preşedintele indonezian şi preşedinte al G20 a deschis oficial summitul G20 de marţi spunând liderilor mondiali, în discursul său de deschidere, că războiul din Ucraina "trebuie să ia sfârşit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest lucru vine după un raport anterior al Associated Press, citând oficiali indonezieni, care a spus că Lavrov a fost dus la spital cu o afecţiune cardiacă.

Ministerul de Externe al Rusiei a negat ulterior raportul, numindu-l "culmea falsului".

Guvernatorul din Bali, I Wayan Koster, a declarat pentru Reuters că Lavrov a fost dus la spital pentru un "control" şi că a plecat sănătos.

Preşedintele indonezian şi preşedinte al G20, Joko Widodo, a deschis oficial summitul G20 de marţi, spunând liderilor mondiali, în discursul său de deschidere, că războiul din Ucraina "trebuie să ia sfârşit". "Dacă războiul nu se termină, ne va fi greu să mergem mai departe. Nu ar trebui să împărţim lumea în părţi", a spus el. "Nu trebuie să permitem ca lumea să cadă într-un alt Război Rece".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.