Ministrul de Finanţe din Canada, Chrystia Freeland, un ciclist avid care afirmă că nu deţine o maşină, a fost amendat cu 273 de dolari canadieni (200 de dolari americani) pentru depăşirea vitezei, în provincia sa natală Alberta, a anunţat un purtător de cuvânt, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Freeland a fost prinsă când conducea cu 132 de kilometri pe oră între oraşee Grande Prairie şi Peace River şi a plătit întreaga amendă, a afirmat purtătorul său de cuvânt Katherine Cuplinskas.

Ştirea a fost publicată prima dată de site-ul Counter Signal.

Cuplinskas nu a precizat când a avut loc incidentul şi care era limita de viteză pe acea porţiune de drum. Limita de viteză maximă pe autostrăzile din Alberta este de 110 kilometri pe oră.

Freeland este un legislator care reprezintă o circumscripţie parlamentară din centrul Toronto, cele mai mare oraş al Canadei, şi este deseori fotografiată pe bicicleta sa.

”Un lucru care încă îl şochează pe tatăl meu este că nu deţin o maşină”, a declarat ea, reporterilor, luna trecută.

”Merg pe jos, iau metroul. Copiii mei merg pe jos şi pe biciclete şi iau metroul – este mai sănătos pentru familia noastră”, a afirmat ea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.