Cinci bărbaţi decedaţi, dezbrăcaţi şi cu urme de lovituri pe corp, au fost descoperiţi într-o dubă abandonată în Tecate, oraş din nord-vestul Mexicului aflat la graniţa cu Statele Unite, au anunţat, duminică, autorităţile, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a fost alertată de locuitorii din zonă care au observat vehiculul sâmbătă.

În interior se aflau cadavrele a cinci bărbaţi dezbrăcaţi, "cu multiple lovituri pe tot corpul şi urme de strangulare", au precizat autorităţile. Duba era înmatriculată în Statele Unite, în California, lucru care nu este neobişnuit în această zonă de frontieră.

Potrivit presei locale, o grupare criminală ar fi lăsat astfel un mesaj.

Tecate se află la doar aproximativ cincizeci de kilometri de Tijuana, unul dintre oraşele din statul mexican Baja California, afectat de violenţele cartelurilor de droguri. Mexicul a înregistrat peste 420.000 de asasinate, majoritatea atribuite organizaţiilor criminale, de când a fost lansat un controversat război militarizat împotriva drogurilor, în decembrie 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.