Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, îşi va încheia sâmbătă, în Egipt, turneul african. Ea are programată o vizită la piramide şi Marele Sfinx înainte de a pleca spre Washington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţia preşedintelui american a fost întâmpinată de preşedintele egiptean, Abdel Fattah al-Sisi, şi de soţia lui, Entissar, sâmbătă, când a ajuns la Cairo din Kenya, scrie Reuters.

În finalul primului său turneu solo ea va vizita piramidele egiptene şi Marele Sfinx din Giza înainte de a pleca sâmbătă spre Statele Unite.

Îmbrăcată în alb, vestimentaţie accesorizată cu o cravată neagră, ea a mers, pentru început, la palatul prezidenţial din Cairo.

Soţia lui Sissi a publicat, vineri, un mesaj pe Facebook prin care i-a urat bun venit Melaniei Trump spunând că va ajunge „în a doua ei ţară, Egipt”.

„Sunt onorată să întâlnesc o doamnă onorabilă, soţia preşedintelui american, mâine, la Cairo, şi să îi urez o vizită fericită şi încununată de succes în a doua ei ţară, Egipt”, a scris Entissar al-Sissi în arabă.

Trump, care a ajuns şi în Malawi şi Ghana în turneul ei, s-a concentrat pe problemele copiilor, vizitând şcoli, spitale şi orfelinate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.