Kevin O’Connor, medicul preşedintelui american Joe Biden, a declarat, sâmbătă, că simptomele COVID ale liderului de la Casa Albă se ameliorează, anunţă Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simptomele COVID ale preşedintelui Joe Biden includ acum dureri mai puţin supărătoare în gât, secreţii nazale, tuse slabă şi dureri corporale, a declarat O’Connor.

Joe Biden (79 de ani) a fost testat pozitiv la Covid-19 joi, iar Casa Albă a anunţat atunci că preşedintele se confruntă cu simptome uşoare.

Conform medicului Kevin O’Connor, este foarte posibil ca Biden să fi contractat varianta BA5 a virusului, una extrem de contagioasă şi care stă la baza unui nou val de infectări în Statele Unite.

Pentru a sublinia că munca sa nu este afectată de boală, Joe Biden a apărut joi într-un videoclip în care îi asigură pe americani că se simte bine, iar vineri a participat la întâlniri virtuale cu personalul Casei Albe.

Soţia preşedintelui, prima doamnă Jill Biden, se află la reşedinţa familiei din Wilmington, Delaware.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.