Marşul "împotriva fricii" programat duminică la Bruxelles a fost anulat, la solicitarea înalţilor oficiali belgieni, au anunţat, sâmbătă, organizatorii, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Având în vedere nivelul de securitate 3 şi capacitatea forţelor noastre de poliţie, ministrul de Interne şi primarul vă cer să amânaţi adunarea de mâine", a scris pe contul său de Twitter edilul Bruxelles-ului, Yvan Mayeur. 
 
Organizatorul marşului, Emmanuel Foulon, purtător de cuvânt la Parlamentul European, a spus că înţelege perfect argumentul autorităţilor.
 
Marşul programat duminică urma să dovedească hotărârea belgienilor de a nu se lăsa intimidaţi în faţa violenţei, în urma atentatelor de marţi, de la Bruxelles, în care 31 de oameni au murit şi aproape 300 au fost răniţi. Imediat după tragedie, nivelul de securitate a fost ridicat la 3, ceea ce înseamnă o ameninţare serioasă şi reală. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.