Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a afirmat într-o postare pe Facebook după anunţul demisiei premierului Theresa May, că „ultimul lucru de care are nevoie ţara este o nouă luptă între conservatori şi un nou premier neales” şi a făcut apel la viitorul lider conservator să convoace alegeri generale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Premierul a avut dreptate să îşi dea demisia. Ea a acceptat în sfârşit ceea ce ţara ştia de mai multe luni: ea nu poate guverna”, a scris Corbyn pe Facebook, după ce premierul Theresa May a anunţat că va demisiona din funcţia de lider al Partidului Conservator pe 7 iunie.

„Partidul Conservator a eşuat cu privire la Brexit şi nu este capabil să îmbunătăţească vieţile cetăţenilor”, a scris el.

„Parlamentul este blocat şi conservatorii nu oferă soluţii pentru provocările majore cu care confruntă ţara. Ultimul lucru de care are această ţară nevoie este o nouă luptă internă între conservatori şi un premier neales”, a precizat Corbyn.

„Oricine va deveni noul lider conservator trebuie să lase poporul să decidă viitorul ţării prin noi alegeri generale”, a încheiat Corbyn.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.