Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, anunţă, vineri, cine sunt victimele atacului de pe aeroport, respectiv un poliţist de frontieră şi un angajat din securitatea aeroportuară. ”Este o zi tristă pentru noi toţi”, a afirmat Maia Sandu, precizând că Poliţia şi organele de forţă sunt mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi la Aeroport a avut loc un incident grav în care un cetăţean străin, ce a primit refuz de intrare în ţară de la autorităţile Republicii Moldova, a împuşcat mortal două persoane - un poliţist de frontieră şi un angajat din securitatea aeroportuară”, a scris, vineri Maia Sandu, pe Facebook.

Preşedintele Republicii Moldova a transmis condoleanţe familiilor şi rudelor îndoliate.

”Pierderea celor dragi este o durere nemărginită pentru familii. Este o zi tristă pentru noi toţi”, a mai transmis Maia Sandu.

Aceasta anunţă că instituţiile statului sunt în alertă sporită, Poliţia şi organele de forţă fiind  mobilizate pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Un cetăţean străin, căruia i s-a refuzat accesul în Republica Moldova, ar fi luat pistolul unui poliţist de frontieră de pe Aeroportul Internaţional Chişinău şi a tras mai multe focuri de armă. Două persoane au murit. 

Atacatorul, rănit în timpul operaţiunilor de prindere, primeşte îngrijiri medicale. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.