Civilii din Kiev au primit ordin să se adăpostească, deoarece mai multe explozii au fost auzite marţi dimineaţă, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Sirenele de raid aerian au sunat în tot oraşul, în timp ce sistemul de apărare aeriană al Ucrainei a fost activat pentru a intercepta drone şi alte obiecte zburătoare deasupra mai multor districte, a declarat primarul Vitaliy Klitschko prin intermediul Telegram.
 
Rapoartele iniţiale indică faptul că cel puţin trei persoane au fost rănite în cartierul Solomyanskyi din capitală, a declarat Klitschko, adăugând că resturile căzute au incendiat mai multe maşini şi au avariat o clădire mare.
 
"Au avut loc explozii în Kiev. Unele au avut loc în districtul Solomyanskyi. Iar în Shevchenkivskyi, resturi de rachete au căzut pe teritoriul grădinii zoologice. Toate serviciile de urgenţă sunt pe drum", a declarat Klitschko.
 
"Rămâneţi în adăposturi până când sirena antiaeriană va suna!". a transmis administraţia militară regională din Kiev pe Telegram.
 
Nu este clar dacă exploziile corespund unui atac cu rachete sau drone.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.