Poliţia a demarat o anchetă după ce mai multe ambasade din Moscova au primit plicuri care conţineau o substanţă albă misterioasă, informează The Moscow Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin trei ambasade care aparţineau unor ţări europene şi din Orientul Mijlociu au primit plicurile, conform agenţiei de ştiri Interfax.

Ambasada Olandei a confirmat în cadrul unui e-mail pentru The Moscow Times că se numără printre ambasadele care au primit plicul dar a adăugat că programul de lucru nu s-a modificat.

„La fel ca multe alte ambasade, am primit o substanţă necunoscută. A fost verificată de persoanele abilitate din cadrul serviciilor ruse şi s-a ajuns la concluzia că nu era periculoasă”, se arată în comunicatul ambasadei.

Un purtător de cuvânt al ambasadei Cehiei a declarat pentru agenţia rusă de stat TASS că ambasada a fost evacuată pentru câteva ore după primirea unui plic similar.

Plicuri cu praf alb au fost trimise şi la fiul lui Donald Trump luni precum şi la birourile lui Barack Obama din Washington şi la parlamentul britanic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.