Preşedintele francez Emmanuel Macron a sosit, marţi seară, în Statele Unite pentru o vizită de stat de trei zile la Washington şi New Orleans, transmite Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizita preşedintelui francez va culmina cu o recepţie oficială la Casa Albă oferită de preşedintele Joe Biden.  

După ce a aterizat la baza militară Andrews din suburbiile Washingtonului, preşedintele francez a fost întâmpinat la coborârea din avion de adjunctul secretarului de stat american Wendy Sherman. 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

”SUA! Un moment pentru a sărbători prietenia dintre cele două ţări. Un moment în care să progresăm împreună într-o perioadă de mari provocări!”, a scris Macron pe Twitter, imediat după ce a aterizat.  

Macron va discuta cu omologul american Joe Biden despre o serie de probleme, de la alinierea politicii privind invazia Rusiei în Ucraina până la atenuarea conflictelor comerciale.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.