Lovituri aeriene israeliene au avut loc luni seară în apropierea spitalului Al-Quds din oraşul Gaza, potrivit unei declaraţii a Societăţii Semilunii Roşii Palestiniene, citate de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"[Israelul] a ţintit cu două rachete în apropierea spitalului Al-Quds din Fâşia Gaza, la aproximativ 50 de metri de poarta spitalului", a declarat grupul.

CNN a luat legătura cu armata israeliană, dar nu a primit imediat un răspuns.

În declaraţii anterioare, armata israeliană a susţinut că a cerut civililor din oraşul Gaza să se mute la sud de Wadi Gaza, un curs de apă care secţionează centrul enclavei, pentru siguranţă. Anterior, aceasta a declarat că a lovit 450 de ţinte Hamas din fâşie în 24 de ore.

Duminică, explozii de mari dimensiuni au zguduit apropierea spitalului Al-Quds, provocând victime, inclusiv mai mulţi morţi, potrivit grupului Semiluna Roşie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.