Cel puţin două persoane au fost rănite, duminică după-amiază, într-un atac cu cuţitul care a avut loc pe o stradă din sudul Londrei şi pe care poliţia îl tratează ca unul terorist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiei, atacatorul a fost împuşcat şi a murit din cauza rănilor, iar cel puţin două persoane au fost înjunghiate pe Streatham High Road.

„Mulţumesc tuturor serviciilor de urgenţă pentru că au răspuns în cazul incidentului din Streatham, pe care poliţia l-a declarat ca terorist. Gândurile mele sunt alături de cei răniţi şi cei afectaţi”, a scris Boris Johnson pe Twitter.

Strada pe care a avut loc incidentul a fost închisă, la fel şi altele din zonă.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a spus că ţine legătura cu poliţia şi a apreciat, de asemenea, intervenţia serviciilor de urgenţă.

„Teroriştii caută să ne separe şi să ne distrugă stilul de viaţă - aici, în Londra, nu îi vom lăsa niciodată să reuşească”, a scris el în mesajul publicat online.

În mediul online, câţiva martori au scris că au auzit 3 focuri de armă în jurul orei locale 14.00, şi că mai mulţi oameni erau trataţi de medici.

Serviciul londonez de ambulanţă a confirmat că mai multe echipaje au fost trimise la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.