1.400 de maşini au fost distruse în urma unui incendiu izbucnit, duminică, într-o parcare supraetajată din Liverpool, în timpul unui spectacol ecvestru internaţional, informează presa britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a anunţat că toate maşinile staţionate în această parcare de 1.600 de locuri au fost distruse. Pompierii au fost chemaţi în jurul orei 05.00 şi s-au luptat cu flăcările câteva ore.

Clădirea riscă să se prăbuşească, a afirmat şeful pompierilor Dan Stephens, subliniind că echipele sale vor lucra mai multe zile la locul incendiului.

"Nimeni nu a fost rănit, iar ancheta iniţială arată că un incendiu accidental la un autovehicul s-a propagat la alte maşini", a anunţat brigada de pompieri, subliniind că alte clădiri au fost evacuate ca măsură de precauţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.