Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, duminică, pentru TF1, că preşedintele Vladimir Putin nu este bolnav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa personală sunt subiecte tabu în Rusia, aproape niciodată menţionate în public.

Însă Lavrov a răspuns printr-un comunicat unei întrebări a TF1 cu privire la sănătatea lui Putin: “Nu cred că vreun om cu capul limpede poate vedea la această persoană semnele unei boli sau ale unei afecţiuni oarecare”.

Serghei Lavrov a precizat că Vladimir Putin, care va împlini 70 de ani în octombrie, apare zilnic în public.

“Puteţi să îl vedeţi pe ecrane, să citiţi sau să ascultaţi discursurile sale. Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri pe seama propriei lor conştiinţe, în ciuda oportunităţilor zilnice pe care o au pentru a verifica situaţia”, a adăugat el.

La jumătatea lunii mai, şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanova afirma că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.