Universitatea din oraşul pakistanez Lahore a exmatriculat un cuplu de studenţi, după ce tânăra l-a cerut în căsătorie pe tânăr în campus, în public, şi în social media au apărut imagini cu momentul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra poate fi văzută în filmuleţ punând un genunchi la pământ, oferind un buchet de flori şi cerându-l pe iubitul ei în căsătorie. Ea s-a ridicat apoi şi a fost îmbrăţişată de iubitul său, în uralele celor prezenţi.

Potrivit presei internaţionale, cuplul a fost exmatriculat pentru că a “încălcat regulile universităţii”.

Universitatea a anunţat, într-un comunicat, că tinerii un s-au prezentat la o şedinţă disciplinară şi au fost exmatriculaţi pentru “încălcarea gravă a codului de conduită”.

Cei doi tineri au refuzat să îşi creară scuze. “Nu am făcut nimic rău şi nu ne pare rău de ce am fcut”, a notat Hadiqa Javaid în social media.

“Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, a reacţionat şi logodnicul tinerei, Shehryar Ahmed, menţionând că în trecut au procedat şi alte cupluri ca el şi iubita sa.

În Pakistan, gesturile de afecţiune în public ale cuplurilor, indiferent dacă este vorba de persoane căsătorite sau necăsătorite, sunt considerate inacceptabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.