Parlamentarul laburist Jonathan Ashworth a fost protagonistul unui moment amuzant în timpul unei intervenţii video în direct la BBC, sâmbătă, el fiind întrerupt de fiicele sale care voiau să îi arate ce au primit de la bunica lor de Paşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentul în care una dintre fetiţe a apărut în cadru, politicianul a reacţionat: “Sunt ca acel profesor din Coreea”. El le-a spus fetelor râzând: “Sunt la televizor”. După ce fetiţele au insistat, el a spus: “Asta o să devină viral”. Una dintre fete i-a arătat tatălui ei că a primit zece lire sterline de la bunică. “Bunica le-a trimis ceva bani de Paşte”, a explicat parlamentarul.

Momentul de sâmbătă aminteşte de cel din 2017, al cărui protagonist a fost Robert Kelly, profesor de Ştiinţe Politice la Universitatea Pusan National din Coreea de Sud. În timp ce acesta vorbea la BBC News despre situaţia din Coreea de Sud, unul dintre copiii săi, în vârstă de doi ani, a intrat în încăpere şi s-a apropiat de el. Prezentatorul BBC a făcut un comentariu, spunând că a intrat un copil al profesorului în cadru. ”Scuzele mele. Îmi pare rău”, a spus profesorul Robert Kelly, jenat de incident. Analistul şi-a păstrat o mină serioasă şi a încercat să îndepărteze copilul fără să îl privească. La câteva secunde, a apărut în încăpere şi un bebeluş într-un premergător, urmat de o tânără grăbită să scoată ambii copii din cadru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.