Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis vicepreşedintelui american, Mike Pence, că Rusia nu s-a implicat în alegerile prezidenţiale americane din 2016, informează Interfax, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Putin şi Pence au discutat în Singapore săptămâna trecută privind problemele cheie care ar putea fi dezbătute la întâlnirea dintre Putin şi Donald Trump la summit-ul G20 din Argentina, care va avea loc la sfârşitul lui noiembrie, conform unui purtător de cuvânt al Kremlinului.

Pence a adus în discuţie problema amestecului Rusiei în alegeri dar Putin i-a transmis că „statul rus nu a avut nicio legătură ... şi nu poate avea nicio legătură cu aceste amestecuri” în niciun proces electoral, conform purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.