Kellyanne Conway, consiliera preşedintelui Donald Trump, a dezvăluit că a fost victima unei agresiuni sexuale şi a apreciat că femeile care au fost victime ale agresiunilor sexuale ar trebui ascultate, apărându-l totodată candidatura candidatului Brett Kavanaugh, ales de preşedinte să facă parte din Curtea Supremă, care este acuzat de fapte de acest fel, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sincer, mă simt foarte solitară cu victimele agresiunilor sexuale, hărţuirii sexuale şi violului. Eu sunt o victimă a agresiunii sexuale”, a declarat ea pentru CNN.

Acuzaţiile formulate împotriva judecătorului conservator în timp ce Senatul se pregătea să-i confirme nominalizarea l-au obligat pe Donald trump să dispună deschiderea unei anchete, cerute de asemenea de mai mulţi senatori republicani.

Christine Blasey Ford, una dintre acuzatoarele lui Brett Kavanaugh, a fost audiată joi de Comisia judiciară a Senatului. Judecătorul, interogat după aceea, a negat din nou ferm acuzaţiile.

Mărturia lui Christine Blasey Ford a incitat şi alte victime ale unor agresiuni sexuale să rupă tăcerea.

Kellyanne Conway le îndeamnă să nu se înfurie pe susţinătorii republicani ai lui Kavanaugh, ci pe agresorii lor.

”Nu este vorba despre o reuniune a mişcării Me Too. Este politică pură”, a deplâns ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.