Rapperul american Kanye West anunţă că renunţă la antisemitism, după ce l-a văzut pe actorul Jonah Hill în filmiul ”21 Jump Street”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să-l văd pe Jonah Hill în 21 Jump Street mă face din nou să iubesc poporul evreu”, a anunţat el sâmbătă într-un mesaj postat pe Instagram.

”Nimeni n-ar trebui să-şi transforme furia pe unul sau doi indivizi în ură faţă de milioane de nevinovaţi”, afirmă el.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Niciun creştin nu poate să fie calificat drept antisemit, ştiind că Isus este evreu. Mulţumec Jonah Hill, te iubesc”, conchide el.

Această declaraţie a fost primit cu circumspecţie.

”Nu merge aşa, Kanye. Răul a fost făcut. Seminţele urii pe care le-ai plantat au încolţit deja”, îi replică un utilizator pe Instagram.

Rapperul, cunoscut oficial sub numele de Ye, a şocat în ultimele luni printr-o serie de declaraţii antisemite şi a declarat de mai multe ori ”Îmi place Hitler”.

Acest lucru a determinat gigantul de echipament sportiv Adidas şi alte case de modă să-şi înceteze colaborarea cu el.

Ye a fost exclus de pe majoritatea reţelelor de socializare.

Adidas anunţa la începutul lui martie că se gândeşte ce să facă cu enormul stoc de produse Yeezy, după ce a pus capăt parteneriatului cu Kanye West în octombrie.

Faptul că nu vinde haine şi încălţăminte legate de rapper antrenează o pierdere de 1,2 miliarde de euro, anunţa grupul în rezultatele financiare din 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.