Preşedintele american Joe Biden, care împlineşte luni 81 de ani, a glumit la ceremonia de ”graţiere” a curcanilor de Thanksgiving, la Casa Albă, pe seama vârstei sale, după care le-a confundat pe cântăreţele Britney Spears, Beyoncé şi Taylor Swift, scriu presa americană şi britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de a-i graţia pe cei doi curcani - Liberty şi Bell -, locatarul Casei Albe a amintit mai întâi, antuziast, că ”de fapt e ziua mea de naştere azi (luni), iar proprietarii curcanilor mi-au cântat «La mulţi ani!»”.

Apoi el a făcut o glumă despre numărul de lumânări în care suflat.

”Vreau doar să ştiţi că este greu să ai 60 de ani”, a spus şeful statului american.

Această declaraţia a făcut bineînţeles lumea să râdă în jurul său, pentru că Joe Biden a împlinit 60 de ani în 2002.

”EA ESTE ÎN BRAZILIA”

Însă Joe Biden nu s-a oprit după această glumă reuşită.

”Am putea spune că este şi mai greu (să ai 60 de ani) decât să obţii un bilet la turneul Renaissance (al lui Beyoncé) sau la turneul lui Britney”, şi-a continuat democratul gluma.

”Ea este în Brazilia, unde e mai degrabă cald în acest moment”, a adăugat el.

Numai că turneul Renaissance este turneul mondial al lui Beyoncé, care s-a încheiat luna trecută.

Iar Britney Spears nu a mai fost în turneu de câţiva ani şi nu se află, în prezent, în Brazilia.

Joe Biden se referea la Taylor Swift, care se află într-o serie de concerte, în cadrul turneului său The Eras Tour la Rio de Janeiro în Brazilia.

Cântăreaţa, care cântă pe o temperatură sufocantă, a anunţat în weekend moartea unei fane înaintea unuia dintre concertele sale.

Şeful statului american face această confuzie în contextul în care numeroşi americani sunt îngrijoraţi cu privire la vârsta înaintată a lui Joe Biden, care se gândeşte să candideze la un nou mandat în 2024.

Un sondaj realizat de NBC News în septembrie arăta că 59% dintre alegătorii americani erau foarte îngrijoraţi de sănătatea mentală şi fizică a lui Joe Biden într-un al doilea mandat de preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.