Preşedintele Joe Biden renunţă la o deplasare în Colorado pentru a avea "întâlniri pe teme de securitate naţională", a anunţat luni Casa Albă, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vestea vine în contextul în care CNN a relatat în weekend că sunt în curs discuţii pentru o posibilă vizită în Orientul Mijlociu, după ce premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a adresat o invitaţie în acest sens preşedintelui american.

Duminică, Preşedinţia americană a declarat că nu are de anunţat noi planuri de călătorie ale preşedintelui în acest moment.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Dacă Biden s-ar duce în vizită, deplasarea preşedintelui american ar interveni după un maraton diplomatic cu miză mare al secretarului de stat Antony Blinken, care în ultimele zile a fost în mai multe ţări din regiune, inclusiv de două ori în Israel.

Blinken a sosit din nou în Israel luni dimineaţă pentru a se întâlni cu ministrul israelian al apărării Yoav Gallant şi cu liderul opoziţiei Yair Lapid, pe lângă întâlnirile cu Netanyahu şi cu preşedintele Isaac Herzog, potrivit unui oficial american.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.