Preşedintele american Joe Biden l-a felicitat, miercuri, pe liderului republicanilor, Kevin McCarthy, pentru victoria partidului său, care a câştigat majoritatea în Camera Reprezentanţilor la alegerile intermediare, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi lucra cu oricine - republicani sau democraţi - doreşte să lucreze cu mine pentru a acţiona", a declarat Biden într-un comunicat. 

Preşedintele a afirmat că "alegerile de săptămâna trecută au demonstrat forţa şi rezistenţa democraţiei americane. A existat o respingere masivă a celor care pun la îndoială rezultatele alegerilor, violenţa politică şi intimidarea".

"În cadrul acestor alegeri, votanţii şi-au exprimat clar îngrijprările: necesitatea reducerii costurilor şi menţinerea democraţiei noastre", a adăugat el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.