James Comey a scris mai multe rapoarte despre chestiuni care l-au neliniştit cu privire la contactele şi relaţiile dezvoltate de preşedintele Statelor Unite. Această informaţie iese la lumină după publicarea unui raport redactat de fostul director al FBI, care arată că preşedintele i-a cerut direct lui Comey să oprească anchetarea consilierului Michael Flynn, potrivit unei surse citată de către CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, un fost oficial american a precizat că înregistrarea unor întâlniri de la Casa Albă nu este surprinzătoare pentru James Comey, mai ales dacă acesta era îngrijorat cu privire la legalitatea sau moralitatea subiectelor discutate cu preşedintele Trump.

”A scris mai multe rapoarte, mare parte din ele fiind despre contactele lui Trump - în special cele care îi stârneau neliniştea”, a precizat sursa citată de CNN.

Însă, aceasta nu are informaţii despre numărul exact de rapoarte redactate de către James Comey. 

Mai mult, directorul demis al agenţiei de informaţii speră că există înregistrările discuţiilor purtate cu Donald Trump, aşa cum a ameninţat preşedintele american într-un mesaj postat pe Twitter.

”I-ar plăcea să le aibă. Un motiv pentru care a redactat aceste rapoarte este teamă că nu ar fi putut să confirme aceste informaţii - dar această confirmare s-ar putea găsi în înregistrări”, a completat sursa citată de CNN. 

James Comey a scris un raport după întâlnirea din februarie, în care a menţionat în detaliu cum Donald Trump i-a cerut să renunţe la investigaţia care-l viza pe Flynn, dar doar după ce au părăsit camera Sessions şi Pence.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.